УУРГИЙН ХЭРЭГЦЭЭГЭЭ НӨХӨХ
Загас, шувууны цээж мах, цул мах, бага тослогтой сүү сүүн бүтээгдэхүүн, нунтаг уураг, ургамлын гаралтай уургууд болох шош, сэвэг зарам, шар буурцаг зэрэг нь удаан хугацаанд цатгалан мэдрэмж төрүүлэхээс гадна биеийн өөхгүй хэсгийн эзлэх хувийг нэмэгдүүлнэ. Тиймээс идэж буй үндсэн хоол болон зуушиндаа уураг багтаахыг хичээгээрэй.
Жишээ нь та жигнэмэг идэхийн орондшоколадтай жигнэмгийн амттай уургийн коктейль ууж болох юм шүү.
0 cэтгэгдэлтэй